Sluiten
PEC Zwolle
 

Wedstrijdverslag PEC Zwolle - FC Volendam JO13-1

Remise tussen PEC Zwolle O13 en FC Volendam O13

Onder mooie weersomstandigheden speelden PEC Zwolle O13 en FC Volendam O13 hun wedstrijd voor veel toeschouwers. Ook uit Volendam was een flinke groep supporters overgekomen voor het treffen.

De ingrediënten waren zodoende aanwezig voor een leuke en sportieve wedstrijd. Het duel begon direct al met de nodige aanvallen van beide ploegen. De eerste helft had veel weg van de stilte voor de storm.  En die storm kwam er in de tweede helft. Volendam kwam heel gretig uit de kleedkamer, waar Zwolle even geen antwoord op had. Gaande de tweede helft  kreeg Zwolle het een beetje onder controle. Er werd goed gespeeld en gecombineerd door de mannen van trainer Stefan Luchtenberg en zijn staf.  Het goede spel dat PEC Zwolle O13 liet zien in de tweede helft, werd in de 47e minuut bekroond met een schitterend doelpunt van Mimoen El Altiauni: 1-0.

De 1-0 in het voordeel van PEC Zwolle deed de wekker doen aflopen bij Volendam. De bezoekers vochten voor elke kunstgrasspriet die ze maar konden vinden  en ook Volendam kreeg loon naar werken. In de 62e minuut zetten zij de stand op 1-1 door een 'flipperkastdoelpunt', maar ook die tellen.  Kort samengevat was het een terechte uitslag. PEC Zwolle staat nu op de 8e plek in de stand en zal aanstaande zaterdag proberen om wel aan de goede kant van de uitslag  te komen staan.

Aanstaande zaterdag vertrekt de blauw-witte karavaan naar Amsterdam om daar om 10.30 uur aan te treden tegen AFC O13.  Natuurlijk hopen wij dat er weer veel supporters mee gaan naar Amsterdam om onze Blauwvingers aan te moedigen.