sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 

Wedstrijdverslag AZ JO13-1 - PEC Zwolle

PEC Zwolle O13 pakt een punt in Alkmaar

Zaterdag was AZ O13 de tegenstander van PEC Zwolle O13. Onder goede weersomstandigheden het het vele Zwolse publiek dat mee gereisd was, waren alle ingrediënten  aanwezig om er een mooie wedstrijd van te maken.  PEC Zwolle O13 gooide vanaf het beginsignaal alles is de strijd om er wat moois van te maken.  Zwolle kreeg in de eerste vijftien minuten de nodige kansen en door het goed aanhoudende spel was het in de 15e minuut Martijn Groote Schaarberg die op een assist van Jason van den Berg  de bal keurig tegen de touwen schoot en daardoor de stand op 0-1 zette.

In de tweede helft was het beeld hetzelfde, Zwolle in de aanval en AZ had hier geen antwoord op. Zoals zo vaak in de voetballerij kreeg Zwolle de kansen, maar AZ het doelpunt.  Een vrije trap voor AZ en een inschattingsfoutje van de Zwolse keeper betekende de 1-1.  Beide ploegen speelden voor wat ze waard waren, maar gescoord werd er niet meer.  De spelers en staf zagen deze eindstand toch als een soort van overwinning, dus was PEC Zwolle O13 de morele winnaars van de dag.

Aanstaande zaterdag speelt PEC Zwolle O13 de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Almere City O13 op veld 6 bij Be Quick ‘28. De aftrap is dan om 11.00 uur.  Hopelijk zullen bij deze laatste wedstrijd weer (vele) supporters langs het veld staan om de spelers aan te moedigen .