Sluiten
PEC Zwolle
 

Wedstrijdverslag Ajax JO13-1 - PEC Zwolle

Tahamata feliciteert Zwollenaren met punt

Zwolle begon een beetje gespannen aan de wedstrijd,maar de spanning was er snel vanaf,want Zwolle kreeg toch de nodige kansjes .  Ajax kreeg in de 14e minuut een kans die niet te missen was: 1-0 voor de Amsterdammers. PEC Zwolle O13  Zwolle gooide alles in de strijd om op een gelijke stand te komen.  In de 27e minuut kreeg Zwolle een vrije trap op zo’n twintig meter van het doel. Zaid El Morabit zag dat de keeper van Ajax te ver voor zijn doel  stond en daar maakte de speler goed gebruik van. Hij krulde de bal over de muur, de keeper van Ajax zag de bal te laat, liep nog wel terug, maar dat was te laat: 1-1.

In de tweede helft heeft Ajax voor het merendeel op eigen helft gespeeld, omdat PEC Zwolle O13 constant de druk hoog hield op Ajax.
Ajax is ook amper voor het doel van PEC Zwolle geweest. Na het eindsignaal van de scheidsrechter was de euforie groot bij de speler, staf en meegereisde supporters.  Na de wedstrijd kwam oud-Ajax-speler Simon Tahamata naar de Zwollenaren toen en feliciteerde de ploeg met het behaalde succes. ,, Op basis van de tweede helft, hebben jullie meer verdiend dan deze uitslag. Over de gehele wedstrijd waren jullie de betere ploeg", aldus Tahamata.

Aanstaande zaterdag speelt PEC Zwolle O13 om 12.00 uur de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen.  U bent weer van harte welkom om onze jongen aan te moedigen. De wedstrijd wordt op veld 6 bij onze buren Be Quick ‘28 gespeeld.