Sluiten
PEC Zwolle
 

Wedstrijdverslag AFC JO13-1 - PEC Zwolle

PEC Zwolle O13 hard onderuit

Het was ijzig koud in Amsterdam waar PEC Zwolle O13 moest spelen tegen AFC O13.
De voorbereiding was goed, ook de wedstrijdbespreking was van goede kwaliteit, maar in de eerste helft  was van dat alles niets terug te zien op het veld. AFC O13 kon doen wat men ook maar wilde doen.  Zwolle kon er niets tegen in brengen, hoe graag men dat ook wilde.
Na 30 min spelen had de thuisploeg 
al een voorsprong van 3-0.

Ook de trainer was in de rust niet te spreken.  Het was eng stil in de kleedkamer, maar het elftal beloofde beterschap. I n de tweede helft tweede veranderde het spelbeeld echter niet en liep  de score liep op naar 5-0.  Toch deed PEC Zwolle O13 er alles aan om de nul weg te werken en dat lukte Christaan Bos in de 49e minuut.

Na het eindsignaal van de voortreffelijke leidende scheidsrechter Vorm, liep PEC Zwolle O13 verslagen van het veld. Het was  een zware domper voor voor de spelers, maar ook voor de staf en de meegereisde supporters.  Hopelijk gaat het aanstaande zaterdag stukken beter, als de thuiswedstrijd tegen Vitesse op de rol staat.  De wedstrijd begint om 11.00 uur in het MAC3PARK stadion. Iedereen is hierbij uitgenodigd om aanwezig te zijn en de s pelers van PEC Zwolle O13 toe te juichen en aan te moedigen.