sluit SLUIT
PECPOWER, Speel mee en scoor 4 plekken langs de lijn
Sluiten
PEC Zwolle
 

Wedstrijdverslag PEC Zwolle - NEC/FC Oss JO11-1

PEC Zwolle O11 wint van leeftijdsgenoten N.E.C./FC Oss

Op het mistige sportpark van Be Quick ‘28, traden de jongens van PEC Zwolle O11 zaterdag aan tegen de leeftijdsgenoten van N.E.C./FC Oss. Wegens blessures had de uitploeg de selectie niet compleet. Hierdoor werd er niet de welbekende Twingames variant (twee speelvelden) van acht tegen acht gespeeld, maar zeven tegen zeven.  

De jonge Zwollenaren gingen welvarend van start. Middels de korte opbouw van achteruit en mooie loopacties in de ruimte, kregen de Nijmegenaren haast geen vat op het spel van de thuisploeg. Bij balverlies, werd er gelijk en met het hele team, goed omgeschakeld. Dit resulteerde in een welverdiende 7-2 ruststand. 

Het tweede bedrijf was de eerste helft in het kwadraat. De Blauwvingers bleven goed voetbal op de mat leggen. Middels mooie acties en dito goals, werd er afstand genomen van de gasten uit Nijmegen. Na een uur spelen stapten de Zwollenaren met een verdiende 17-7 als winnaars van het veld. 

Volgende week speelt PEC Zwolle O11 een lastige uitwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Ajax. Alle support is welkom!