sluit SLUIT
PECPOWER, Speel mee en scoor 4 plekken langs de lijn
Sluiten
PEC Zwolle
 

Wedstrijdverslag Ajax JO11-1 - PEC Zwolle

PEC Zwolle O11 onderuit in Amsterdam

's Ochtends in alle vroegte vertrok PEC Zwolle O11 met de bus richting Amsterdam. Rond 9 uur reed de bus het parkeerterrein op bij sportpark 'De Toekomst'. Deze zaterdag stond namelijk de wedstrijd Ajax O11 – PEC Zwolle O11 op het programma.

In de kleedkamer volgde een uiterst interessante wedstrijdbespreking, wat op het veld zichtbaar werd. De jonge Zwollenaren gingen welvarend van start. Dit resulteerde in een vroege 0-2 voorsprong. Er werden vele kansen gecreëerd, maar de 0-3 wilde maar niet vallen. Zoals wel vaker in het voetbal, wisten de Amsterdamse leeftijdsgenoten wel hun kansen te benutten. Dit resulteerde in een ietwat geflatteerde 7-2 ruststand.

De tweede helft konden de blauwvingers lang aanhaken bij het niveau van de thuisclub. Er werd goed gevoetbald over en weer. Echter wisten beide teams de kansen niet om te zetten in goals. Pas in de slotfase zette Ajax O11 iets meer druk en wist het het net nog vijf keer te vinden. Na een uur spelen stond er dan ook een 12-2 einduitslag op het scorebord. De jongens van PEC Zwolle O11 konden echter met opgeheven hoofd van het veld stappen. Er was gestreden, energie geleverd, er werd goed gevoetbald en bovenal gespeeld als team! Alleen waren de Blauwvingers wat ongelukkig in het afronden van de kansen.

Volgende week speelt PEC Zwolle O11 om 10 uur de thuiswedstrijd tegen FC Twente O11 in het MAC3PARK stadion. Alle support is welkom!