Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Zaterdag PEC Zwolle - FC Groningen

Aanstaande zaterdag speelt PEC Zwolle een thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Dit duel is een weerzien met vele oud-bekenden van de club. Zo spelen Lars Veldwijk, Django Warmerdam, Jesper Drost, Etienne Reijnen en Kevin Begois momenteel bij de ploeg uit 'Het Hoge Noorden.' Ook de technisch manager van de Groningers is een bekende; voormalig trainer van de club en tevens erelid Ron Jans vervult deze functie. FC Groningen vindt zichzelf momenteel terug op de elfde plaats op de ranglijst, met 8 punten uit zes wedstrijden. PEC Zwolle staat op plek nummer zes, met elf punten uit zes duels. Het onderlinge treffen begint zaterdag om 19.45 uur. Heb je nog geen kaartje, lees dan hieronder hoe je daar simpel en snel aan kan komen. 

PEC Zwolle - FC Groningen
Eredivisie, speelronde 7
Zaterdag 30 september, 19.45 uur
MAC3PARK stadion, Zwolle

Online       
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via   deze link    kom je terecht in de ticketshop en kan je tickets aanschaffen. Je hebt geen seizoen- of clubcard nodig om (extra) kaarten aan te schaffen.        

PEC Zwolle Fanshop       
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je vanaf vrijdag 1 september terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook hier kan je vier kaarten kopen op basis van legitimatie regio Zwolle.         

Wedstrijddag      
Mocht het duel tegen FC Groningen op zaterdag 30 september nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 18.15 uur de poorten voor verkoop. Ook hier kan je met een geldig legitimatiebewijs regio Zwolle vier entreebewijzen aanschaffen.    

Supporters FC Groningen 
Fans van FC Groningen zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Groningen zelf.