sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

X-ICT ook komend seizoen broeksponsor PEC Zwolle

Nadat eerder deze week al bekend werd dat Molecaten, Consolid, Oldenhof en VDK Groep komend seizoen zichtbaar zijn op de wedstrijdshirts van PEC Zwolle, is ook de positie op de wedstrijdbroekjes inmiddels ingevuld. Met trots maakt de club bekend dat X-ICT het bestaande sponsorschap met één seizoen heeft verlengd.

Jan van Gelder, directeur van X-ICT: ,,Voor het derde jaar verbinden wij ons als broeksponsor aan deze mooie club. We zijn enorm trots op PEC Zwolle en het is nog altijd heel bijzonder om zo dichtbij deze club betrokken te zijn. Met vestigingen in Zwolle en Eindhoven is de landelijke naamsbekendheid voor ons belangrijk, maar de regionale betrokkenheid en binding met Zwolle maakt het sponsorschap extra bijzonder voor zowel onze medewerkers als relaties. In april vierden wij ons 10-jarig jubileum en ook toen was PEC Zwolle onderwerp van vele gesprekken. Wij vinden het prachtig dat we ook het komende seizoen te zien zijn in de Eredivisie!”

Joost Broerse, commercieel directeur van PEC Zwolle, is content dat de samenwerking verder wordt gecontinueerd: ,,We zijn zeer te spreken over het partnerschap met X-ICT. De ICT-onderneming met Zwolse roots is tevens één van onze vaste ICT-partners. Het is mooi dat het is gelukt om X-ICT langer als broeksponsor aan ons te binden. We kijken uit naar een positief vervolg van de samenwerking.”

Over X-ICT 
X-ICT is specialist op het gebied van ICT-infrastructuur; netwerkbekabeling, serverruimtes en datacenters, IP-oplossingen en producten, monitoring en beheer, service en support. Het bedrijf werkt samen met vele partners. Hierdoor kan X-ICT als onafhankelijke systemintegrator de beste oplossingen bieden. X-ICT is het aanspreekpunt voor de IT beheerder en werkt met korte lijnen en een open communicatie; de basis voor een lange samenwerking. Meer informatie over X-ICT is hier te vinden.