sluit SLUIT
Jouw seizoenkaart 2018-2019 verleng/bestel jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Wedstrijdsponsor Slagerij van Guilik aan het woord

Zondag speelt PEC Zwolle de thuiswedstrijd tegen koploper Feyenoord. Een van de wedstrijdsponsoren is Slagerij van Guilik. Het bedrijf stelt zich hier aan je voor. 

,,Slagerij van Guilik uit Hattemerbroek is de nummer één in barbecue & catering. Van een hapjesschotel tot een geheel verzorgd feest met een barbecue of een buffet. Wij kunnen het regelen. We beschikken over tenten, (sta)tafels, bankjes, stoelen, koelaanhangers, sfeerhaarden en alles om uw feest helemaal compleet te maken!
"

,,Bij een groot feest komen wij op locatie met u kijken wat uw wensen zijn, zodat alles precies zo wordt als u het wilt. Wij nemen alle zorgen uit handen. U hoeft niet zelf voor een tent of een tafel naar een andere verhuurder. Als slager zijn wij al 30 jaar actief in de Boni Supermarkt in Assendorp. Door onze jarenlange ervaring als slager weten wij wat een goed stuk vlees is en dat proeft u." 

,,Onze all-in BBQ aanbieding is beroemd in de regio. Alles compleet: vlees, salades, stokbroden met kruidenboter, borden en bestek en een barbecue met gas. Alles voor een geslaagde barbecue."

Bekijk de website www.slagerijvanguilik.nl voor meer informatie.