Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Wedstrijdinformatie PEC Zwolle - Sparta Rotterdam

De wedstrijd tussen PEC Zwolle en Sparta Rotterdam staat in het teken van de Week van de Vitaliteit.  In deze week wordt de aandacht gevraagd en geld ingezameld voor meer beweging, gezondere voeding en een gezonder leven van de bewoners van de Regio Zwolle. Dit mooie initiatief wordt voorafgaand aan, tijdens en na de wedstrijd kracht bijgezet door de nodige activiteiten.  

Zo vindt er zaterdagmiddag een voorwedstrijd plaats in het MAC3PARK stadion. Dit duel wordt gespeeld tussen de G-voetballers van WRZV De Boog en de jeugd van Rohda Raalte en VV Berkum. Kom jij deze toppers aanmoedigen? Dat kan! De entree van De Stentor-tribune staat hiervoor open, er wordt gespeeld van 16.00 tot 16.30 uur. Naast de voorwedstrijd nemen de spelers van WRZV De Boog in de rust van PEC Zwolle - Sparta ook strafschoppen op doelman Zwolfje. Het loont zaterdag ook om op tijd de tribune op te stappen. Door het hele stadion heeft onze mascotte namelijk gouden eieren verstopt. Daarmee maak je kans op mooie prijzen! Het MAC3PARK stadion is daarvoor vanaf 17.00 uur toegankelijk.   
 

Daarnaast speelt PEC Zwolle zaterdagavond in een speciaal wedstrijdshirt met unieke bedrukking. Deze matchwornshirts worden tot woensdag 4 april geveild via het online platform Match-Worn-Shirt. Bied mee en steun op die manier de goede doelen van de Week van de Vitaliteit!

Parkeerinformatie
Vanwege de drukte, de thuishaven is compleet uitverkocht, roept de club supporters op om tijdig af te reizen. Arriveer je laat op het stadionterrein, dan loop je het risico de aftrap te missen. Ook moedigt PEC Zwolle het gebruik van fiets of openbaar vervoer aan. De aftrap is om 18.30 uur, de stadionpoorten gaan om 17.00 uur open.                      
              

Extra parkeergelegenheid           
Gezien de grote belangstelling voor dit duel is er een extra parkeerruimte gecreëerd ten zuiden van het MAC3PARK stadion. Tussen de thuishaven van de club en de Isala Klinieken kunnen via de Dokter van Heesweg diverse parkeerterreinen aan de Dokter Stolteweg en het Dokterspad bereikt worden. Op locatie staan verkeersregelaars die de stroom auto’s begeleiden. PEC Zwolle roept supporters die per auto afreizen op om zoveel mogelijk van deze parkeergelegenheid gebruik te maken. Het MAC3PARK stadion is vanaf daar via het voetpad langs het Roodhuizerpad eenvoudig en snel te bereiken.                        

Parkeren voor goede doel           
Het is ook weer mogelijk om op het terrein van de Sligro te parkeren. Zo staat jouw auto dichtbij en direct tegenover de ingang van het MAC3PARK stadion en steun je InteraktContour. Dit is een goede doel    voor mensen die last hebben van de gevolgen van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor.   Het parkeren kost €5,- en de kaarten zijn alleen in de voorverkoop te verkrijgen   online in de ticketshop of in de PEC Zwolle Fanshop aan de hoofdzijde van het stadion.            

Parkeren in de wijk Wipstrik                   
PEC Zwolle acht het van belang aan te geven dat in de Wipstrik de reguliere verkeers- en parkeerregels gelden. Hiermee doelt de club onder andere op het correct parkeren van auto’s. Ervaringen leren namelijk, dat hier niet altijd gehoor aan wordt gegeven. Mede daarom gaat de politie extra controles houden en auto’s bekeuren die niet correct staan geparkeerd. De club wil graag een goede buur zijn voor deze Zwolse wijk, help ons daarbij.