sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Voordelig uit met een seizoenkaart

PEC Zwolle is het seizoen 2017/2018 voortvarend begonnen. Met zeven punten uit drie wedstrijden, vinden de Blauwvingers zichzelf terug op een mooie derde plaats van de ranglijst. De komende periode speelt het team van trainer/coach John van ’t Schip nog thuiswedstrijden tegen onder anderen Heracles Almelo, FC Groningen, ADO Den Haag en PSV. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Dan loont het nog steeds om een seizoenkaart aan te schaffen. Want bij het bezoeken van negen thuiswedstrijden heb je de seizoenkaart al terugverdiend, bij een kinderseizoenkaart is dit al vanaf zes wedstrijden! 

Het afgelopen seizoen was het MAC3PARK stadion met gemiddeld 12.914 toeschouwers beter bezet dan ooit tevoren. Een prachtig teken van support en een signaal dat de club leeft in Zwolle en de wijde regio om de stad heen. Dit geeft vertrouwen om, zoals onlangs gepresenteerd in het meerjarenplan, de komende vijf seizoenen door te groeien naar de positie van stabiele subtopper. Een uitverkocht MAC3PARK Stadion is daarbij van groot belang. Steun de club dan ook en toon je vertrouwen in de toekomst van PEC Zwolle. Bestel nu jouw seizoenkaart en je bent er gegarandeerd altijd bij!


Alle praktische informatie over jouw seizoenkaart vind je  hier.  Mocht je vragen hebben, dan kan je gerust even langskomen in de PEC Zwolle Fanshop of een e-mail sturen naar info@peczwolle.nl. De club neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.