sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Verslag Sport- en Businessmiddag

Vrijdag 1 juni vond de afsluitende PEC Zwolle Sport- en Businessmiddag plaats. Met ruim honderd aanwezige businessclubleden werd het seizoen 2017/2018 afgesloten met verschillende sportclinic’s, een sportief tafelgesprek en een vrijdagmiddagborrel in het Bluefinger Restaurant.

De middag werd afgetrapt met diverse clinics, waaronder hardlopen onder leiding van Eddie Sevink van Run2Day, wielrennen onder leiding van Peter Vader van het PEC Peloton, fitness onder leiding van Tiemen Post van TWENTYFOUR SEVEN Personal Training en natuurlijk voetbal onder leiding van jeugdtrainer van PEC Zwolle, Lars van Rijnberk.
De businessleden werden ontvangen in het spelershome van het MAC3PARK stadion. Joost Broerse, commercieel directeur PEC Zwolle, verzorgde een kort welkomstwoord en verwees de deelnemers naar de kleedkamer om zich gereed te maken voor de clinic. 

Na afloop van de sportmiddag vond de businessmiddag plaats in het Bluefinger Restaurant. Broerse opende met een korte commerciële terugblik, waarna het afgelopen seizoen in een tafelgesprek in de stijl van 'De Oosttribune’ van RTV Oost werd besproken. Onder leiding van Bert van Losser werden voorzitter Adriaan Visser en technisch directeur Gerard Nijkamp aan de tand gevoeld door journalisten Tijmen van Wissing (RTV Oost) en Johan Inan (de Stentor). Ook werd er al vooruitgeblikt op het komende seizoen en maakte Nijkamp bekend dat jeugdexponent van de club, Thomas van den Belt, zijn eerste profcontract had getekend.

Hierna sloot Joost Leenders het plenaire gedeelte af. De mental coach van PEC Zwolle gaf een unieke kijk in de wereld van de mental coaching binnen de topsport- en entertainmentwereld. Zo lichtte Leenders toe met welke topsporters of bekendheden hij naast het elftal van PEC Zwolle werkzaam is en hoe hij hierbij te werk gaat.

Tot slot werd de PEC Zwolle Sport- en Businessmiddag afgesloten met een vrijdagmiddagborrel. Onder het genot van drankjes en heerlijke barbecuehapjes konden de aanwezigen met elkaar netwerken en de middag afsluiten.