Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Verleng of bestel nu JOUW PLEC

Vanaf dinsdag 1 mei 15.30 uur kun jij JOUW PLEC voor het seizoen 2018-2019 verlengen of bestellen. Tot en met 31 mei 2018 blijven de stoelen van onze huidige seizoenkaarthouders gereserveerd. Na 31 mei vervallen de reserveringen en zijn de stoelen van niet-verlengers ook beschikbaar voor nieuwe seizoenkaarthouders. Ga naar www.jouwplec.nl voor alle informatie en verleng of bestel direct JOUW PLEC voor het komende seizoen! JOUW PLEC. Jouw seizoenkaart.

Jouw voordeel als seizoenkaarthouder
- JOUW PLEC: een eigen vaste plek in het MAC³PARK stadion
- Toegang tot alle 17 thuiswedstrijden
- Met jouw seizoenkaart kijk je 7 wedstrijden gratis*
- Een korting van 10% op de officiële wedstrijdshirts in de PEC Zwolle Fanshop**
- Een korting van €100,- op een seizoenkaart bij overstap naar PECPOWER
- Eerste aankooprecht voor onze thuisduels in de TOTO KNVB Beker & play-offs
- Aankooprecht voor losse tickets voor reguliere wedstrijden (inclusief PSV, Ajax en Feyenoord) én uitwedstrijden.

Stadionuitbreiding
Deze zomer wordt de Fred Patrick-tribune (oost) in het MAC³PARK stadion naar beneden uitgebreid waardoor er een nog grotere sfeerbeleving ontstaat. Wat betekent dit voor de huidige seizoenkaarthouders op die tribune?

Seizoenkaarthouders Fred Patrick-tribune
Heb je een seizoenkaart op de Fred Patrick-tribune? Dan zorgt de uitbreiding alleen voor een ander rijnummer (jouw huidige rijnummer + zeven). Zit je nu bijvoorbeeld op rij 7, dan wordt dat komend seizoen rij 14. Je plek op de tribune blijft hetzelfde.

Seizoenkaarthouders Stentor-tribune
Door de uitbreiding van de Fred Patrick-tribune wordt de Stentor-tribune vervangen door een nieuwe tribune. Speciaal voor seizoenkaarthouders op de Stentor-tribune hebben wij op de nieuwe tribune een stoel gereserveerd die zo dicht mogelijk in de buurt komt van jouw huidige stoel. Deze persoonlijke reservering vind je vanaf nu in jouw account onder 'Reserveringen'. Natuurlijk kun je altijd jouw eigen stoel kiezen en de gemaakte reservering annuleren.

Voor seizoenkaarthouders op de Fred Patrick-tribune en Stentor-tribune geldt, dat wanneer zij hun seizoenkaart verlengen, er een nieuw exemplaar wordt opgestuurd. Overige seizoenkaarthouders behouden hun kaart, tenzij er veranderingen zijn in de basisgegevens.

*  Vergeleken met losse tickets.
** Op vertoon van seizoenkaart en legitimatie. Geldig vanaf de PEC Zwolle open dag, zaterdag 30 juni 2018. Niet geldig tijdens acties/sale.

Verleng of bestel nu op jouwplec.nl