sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

VDK Groep nieuwe mouwsponsor

PEC Zwolle heeft een nieuwe mouwsponsor aan de club verbonden, VDK Groep is het komend seizoen zichtbaar op het tenue. De installatiegroep tekent een overeenkomst voor de duur van één seizoen.

Frans van der Kolk, eigenaar van VDK Groep: ,,Wij zijn trots om een steentje bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van PEC Zwolle. VDK Groep bestaat uit acht installatiebedrijven en twee vastgoedonderhoudsbedrijven uit de Regio Zwolle. Met onze werkzaamheden ontzorgen we klanten met installeren, schilderen, totaalonderhoud en vloerafwerking. Het grote voordeel van VDK Groep is dat onze bedrijven de krachten bundelen waar nodig en tegelijkertijd zelfstandig kunnen werken. De persoonlijke werkwijze is de kracht van de individuele bedrijven.”

Joost Broerse, commercieel directeur PEC Zwolle: ,,Deze overeenkomst stemt mij tot grote tevredenheid. VDK Groep is een prachtig bedrijf, waar men dagelijks laat zien hoe krachten bundelen tot resultaat leidt. Daarnaast is het hoofdkantoor van het bedrijf gevestigd in IJsselmuiden, een plaats die zowel zakelijk als publiekelijk waardevol is voor PEC Zwolle. Ik vind het mooi dat met deze samenwerking de banden met IJsselmuiden in het algemeen en VDK Groep in het bijzonder verder worden aangehaald.”

Meer informatie over VDK Groep? Dan kan je hier terecht.