sluit SLUIT
Jouw seizoenkaart 2018-2019 verleng/bestel jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Update: laatste kaarten Roda JC-uit in de verkoop

Aanstaande donderdag speelt PEC Zwolle midweeks de competitiewedstrijd tegen Roda JC Kerkrade. Deze wedstrijd vindt plaats in het Parkstad Limburg stadion en begint om 18.30 uur. Wil jij dit duel live in Limburg zien? Er zijn nog enkele buskaarten verkrijgbaar via de Fanshop.  

Roda JC Kerkrade - PEC Zwolle
Donderdag 6 april, 18.30 uur 
Parkstad Limburg stadion

Busreis  
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop in de Fanshop korting. Leden betalen € 28,50 en voor niet-leden bedraagt de prijs € 35,-. ABC-kaarthouders betalen € 23,50 voor deze busreis inclusief toegangskaart. De vertrektijd van de bussen is gepland om 14.30 uur. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist/kenbaar gemaakt. Aankoop via de Fanshop is ook mogelijk. Hiervoor gelden dezelfde prijzen als in het Supporterscafé.

Bijzonderheden  
- Aanschaf van een kaart kan alleen met de eigen seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen.  
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan. 
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.  
- Alcohol voor handen hebben of gebruik op parkeerplaats P3 AHXL bij Parkstad Limburg stadion in Kerkrade is niet toegestaan. 
- Gebruik maken van openbaar vervoer is niet toegestaan.