Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Update; laatste buskaarten zaterdag te koop

Zaterdag speelt PEC Zwolle de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Ruim 350 supporters hebben al een kaartje aangeschaft om onze mannen vanuit het uitvak aan te moedigen. Heb jij nog geen ticket, maar wil je er wel bij zijn? Dan kan je tot en met vrijdag 16.00 uur online of in de PEC Zwolle Fanshop terecht voor buskaarten. De autokaarten zijn inmiddels uitverkocht.  

sc Heerenveen - PEC Zwolle   
Zaterdag 25 november 2017, 20.45 uur  
Abe Lenstra stadion, Heerenveen

Busreis met speciale prijzen  
Voor deze uitwedstrijd geldt een speciale vaste prijs van € 25,- via de fanshop/online/Supportersclub. De ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen voor deze busreis € 22,-.

Vertrektijd    
Busnummers 1 t/m 3 om 18.35 uur. 
Busnummers 4 en 5 om 19.00 uur.

De bussen vertrekken vanaf het MAC3PARK stadion. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.

Auto regeling   
Het is op dit moment niet meer mogelijk om een autokaart aan te schaffen.
Voor mensen die wel een autokaart hebben; het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag plaats van 19.15 tot 20.45 uur op de parkeerplaats P5A te Heerenveen, direct nabij het uitvak van het Abe Lenstra stadion. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten. De verplichte route en parkeerkaart wordt uitgegeven bij aankoop in het Supporterscafé / de Fanshop.

Supporters die online een autokaart kopen: één persoon uit de auto dient een gratis parkeerkaart met route op te vragen via een email bericht aan info@peczwolle.nl  ovv adres/postcode/woonplaats zodat deze tijdig kan worden opgestuurd per post.  

Verkoop  
Buskaarten zijn via   internet  (middels zelf verplicht uit te printen e-ticket) of in de PEC Zwolle Fanshop tot vrijdag 16.00 uur verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. De E-ticket busprijs naar deze uitwedstrijd is eenmalig €25,-.

Bijzonderheden   
- Aanschaf van een bus- of auto kaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen.   
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.  
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.   
- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan rondom het stadion en dus ook op de parkeerplaats in Heerenveen is niet toegestaan.   
- Op de wedstrijddag is gebruik maken van openbaar vervoer en verblijf in de gemeente Heerenveen voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan.