Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Update; laatste autokaarten Roda JC-uit te koop

Zaterdagavond speelt PEC Zwolle een uitwedstrijd in Kerkrade tegen Roda JC. Ruim 170 supporters hebben al een kaart aangeschaft om de Blauwvingers vanuit het uitvak aan te moedigen. Super dat jullie er ook in Limburg weer bij zijn! Heb je nog geen kaart, maar wil je wel mee? Dan kan je tot vrijdag 16.00 uur terecht in de PEC Zwolle Fanshop voor de laatste autokaarten. De buscombi is inmiddels uitverkocht. 

Roda JC Kerkrade- PEC Zwolle 
Zaterdag 7 april 2018, 19.45 uur 
Parkstad Limburg Stadion, Kerkrade 

Busreis  
Voor de busreis zijn geen kaarten meer beschikbaar.  Vertrektijd van de bussen vanaf het MAC3PARK stadion is zaterdag 15.45 uur. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.  

Auto- regeling  
De prijs van een autokaart is deze wedstrijd €19,- inclusief verplichte parkeerkaart voor parkeerplaats P3 AH XL direct bij het uitvak in Kerkrade. Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag plaats van 18.15 tot 19.45 uur op de parkeerplaats P3 AH XL van het uitvak in Kerkrade. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten. De verplichte route- en  parkeerkaart wordt uitgegeven bij aankoop in het Supporterscafé / de Fanshop. Supporters die online een auto kaart kopen: één persoon uit de auto dient een gratis parkeerkaart met route op te vragen via een email bericht aan  info@peczwolle.nl ovv adres/postcode/woonplaats zodat deze nog tijdig kan worden opgestuurd per post of email. 

Verkoop
Autokaarten zijn tot vrijdag 6 april 16.00 uur te verkrijgen in de PEC Zwolle Fanshop. 

Bijzonderheden  
- Aanschaf van een bus- of auto kaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen.  
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.  
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.   
- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan op de parkeerplaats P3 AH XL in Kerkrade is niet toegestaan.