sluit SLUIT
Jouw seizoenkaart 2018-2019 verleng/bestel jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Update: kaartverkoopinfo FC Groningen-uit

Aanstaande zondag speelt PEC Zwolle in het Noordlease stadion tegen FC Groningen. Wil je hier bij zijn? Dat kan! Let op: er zijn nog slechts enkele kaarten verkrijgbaar. Waar? Dat lees je hieronder.

FC Groningen - PEC Zwolle 
Zondag 16 april 2017, 14.30 uur
Noordlease stadion, Groningen

Deze wedstrijd kan uitsluitend bezocht worden middels een verplichte bus- of autocombi-regeling. Gebruik maken van het openbaar vervoer en verblijf in de gemeente Groningen voorafgaand aan of na afloop van de wedstrijd is niet toegestaan. De kassa van het gastenvak in Groningen is op de wedstrijddag gesloten.

Speciale prijzen en voorrang ABC-kaarthouders
Dankzij een regeling met FC Groningen zijn er speciale lage prijzen van toepassing op de bus- en autocombi regeling. Er zijn nog slechts enkele kaarten verkrijgbaar in de PEC Zwolle Fanshop. Let op: PEC Zwolle hanteert het op = op principe.

Busreis 
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop korting. Leden betalen € 15,- en voor niet-leden bedraagt de prijs € 17,50. ABC-kaarthouders betalen € 13,50 voor deze busreis inclusief toegangskaart. Vertrektijd van de bussen is 12.15 uur. Let op: PEC Zwolle hanteert het op = op principe.

Autocombi regeling 
De prijs van een autocombikaart is € 5,-. Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag in Zwolle plaats van 12.30 uur tot 12.45 uur bij de stadionkassa’s aan de Noordoostzijde van het MAC3PARK stadion. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten, verplichte route en parkeerkaart P4 direct bij het uitvak. Let op: PEC Zwolle hanteert het op = op principe.

Bijzonderheden 
- Aanschaf van een bus- of autocombikaart kan alleen met de eigen seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard  hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 
- Alcoholgebruik op parkeerplaats P4 van het uitvak is verboden. 
- Gebruik maken van openbaar vervoer en verblijf vooraf of achter in de gemeente Groningen is niet toegestaan.
- Supporters die in het Noorden van het land wonen boven de lijn Meppel/Steenwijk kunnen na aankoop van een autocombi-ticket zich melden via info@peczwolle.nl waarbij zij later geïnformeerd gaan worden voor een alternatieve omwissellocatie en tijdstip.

Data/tijden verkoop busreis- en autocombikaarten 
Busreis: laatste kaarten te koop in de PEC Zwolle Fanshop.
Autocombi: laatste kaarten te koop in de PEC Zwolle Fanshop.