sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Update kaartverkoop Ajax - PEC Zwolle

Zaterdag speelt PEC Zwolle in de Johan Cruijff Arena tegen Ajax. Voor dit duel zijn reeds 85 kaarten aan supporters van de club verkocht, heb jij nog geen entreebewijs? Dan kan je tot vrijdag 12.00 uur in de PEC Zwolle Fanshop terecht voor een autocombikaart. De buskaarten zijn inmiddels uitverkocht. De bussen vertrekken zaterdag om 17.45 uur vanaf het MAC3PARK stadion.

AFC Ajax - PEC Zwolle   
Zaterdag 9 september 2017, 20.45 uur 
Johan Cruijff Arena, Amsterdam

Eigen vervoer regeling   
De prijs van een eigen vervoer kaart is deze wedstrijd €27,- exclusief parkeren. Via de website  http://www.onlineticket.nl  zijn parkeerkaarten verkrijgbaar voor diverse parkeerterreinen rondom het stadion. Het verplicht één op één omwisselen van de eigen vervoer kaarten vindt op de wedstrijddag plaats   van 19.15 tot 20.45 uur direct bij de ingang van uitvak   K bij de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten. 

Data/tijden voorverkoop 
Eigen vervoer kaarten: tot en met vrijdag 8 september 12.00 uur in de PEC Zwolle Fanshop.

Bijzonderheden   
- Aanschaf van een bus- of eigen vervoer kaart  kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop of via de website aanvragen.   
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.  
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.  
- In de Johan Cruijff Arena geldt een wettelijk rookverbod vanaf moment van betreden van het stadion door de tourniquets. 
- Het bezoekersvak van de Johan Cruijff Arena is alleen via ingang K aan de Noordzijde te bereiken. 
- Bij de catering van het uitvak is het alleen mogelijk om via pin, Mastercard, Visa of VPAY te betalen.