Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Training en vraaggesprek met Saymak en Van Polen

Zondag stond er in de ochtend weer een training op het programma. Tijdens de warming-up werd Terell Ondaan naar voren gehaald. Trainer John van ’t Schip bracht het nieuws dat hij zijn contract bij de club tot 2020 heeft opengebroken en verlengd.

Dit nieuws werd met gejuich door de selectie ontvangen. Er werd een erehaag gevormd en Ondaan had de uitdaging daar heelhuids doorheen te lopen, wat hem gedeeltelijk lukte. Daarna werd de training hervat met de nodige opbouwoefeningen. Van achteruit werd een aanval opgestart, om zodoende bepaalde patronen ingeslepen te krijgen. Het tweede gedeelte van de oefensessie bestond uit een partijvorm, waarin het balletje soepel rondging. Na het laatste fluitsignaal van de trainer, bleef een groep met onder anderen Kingsley Ehizibue, Youness Mokhtar, Philippe Sandler, Mustafa Saymak, Piotr Parzyszek en Younes Namli nog langdurig afronden op derde doelman Hauptmeijer.  

In de middag waren de spelers en staf vrij. Terwijl de trainers en directie gingen golfen, werd er in de lobby van het hotel fanatiek gekaart en gingen enkele spelers op de culturele tour in Malaga en enkele omliggende plaatsen. Mustafa Saymak en Bram van Polen namen alle tijd om vragen die supporters hadden ingestuurd via social media te beantwoorden. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk dan onderstaande video van PEC Zwolle TV.


Volg PEC Zwolle via social media   
Meer beelden zien van het trainingskamp? Volg PEC Zwolle dan op social media. Via  Instagram , Snapchat: peczwolle1910,  Facebook  en  Twitter worden met grote regelmaat updates geplaatst.    

Het trainingskamp PEC Zwolle 2017/2018 wordt mede mogelijk gemaakt door Craft en Travelbags.