sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Support PEC Zwolle in Arnhem

Zondag speelt PEC Zwolle een uitwedstrijd tegen Vitesse. In het Gelredome wordt om 14.30 uur afgetrapt tussen de huidige nummers drie en vijf van de ranglijst. Lukt het PEC Zwolle om na de eerste uitoverwinning van het seizoen vorige week in Breda tegen NAC (0-2) ook met de drie punten uit Gelderland terug te keren? Jullie support is daarbij van doorslaggevend belang! Reis mee met de club en samen gaan we voor een mooi resultaat. Hieronder tref je de kaartverkoopinformatie. 

Vitesse - PEC Zwolle  
Zondag 5 november 2017, 14.30 uur 
Gelredome, Arnhem

Busreis  
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via Supportersclub en in de Fanshop korting. De vaste bus prijzen inclusief toegangskaart zijn dit seizoen 2017/2018: Leden betalen € 29,- en niet-leden € 35,-. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen € 24,-. Via de online-verkoop is de vaste busprijs voor iedereen 31,50.

Vertrektijd van de bussen vanaf het MAC3PARK stadion is 12.15 uur. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.  

Auto regeling  
De prijs van een auto kaart is deze wedstrijd €19,- inclusief verplichte parkeerkaart. Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag plaats van 13.00 tot 14.30 uur op de parkeerplaats direct bij het bezoekersvak van het Gelredome in Arnhem. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten. De verplichte route en  parkeerkaart wordt uitgegeven bij aankoop in het Supporterscafé / de Fanshop. Supporters die online een autokaart kopen: één persoon uit de auto dient een gratis parkeerkaart met route op te vragen via een email aan  info@peczwolle.nl. Vermeld daarbij adres/postcode/woonplaats zodat deze kaart tijdig kan worden opgestuurd per post. 

Online verkoop 
Bus- en auto kaarten zijn via  internet  (middels zelf uit te printen e-ticket) verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. Er geldt voor verkoop via dit systeem: auto kaarten naar deze uitwedstrijd zijn als omwissel E-ticket verkrijgbaar voor €19,-  De vaste E-ticket busprijs naar uitwedstrijden is €31,50.

Data/tijden voorverkoop busreis- en auto kaarten  
Busreis: maandag 23 oktober, 09.00 uur t/m woensdag 1 november, 12.00 uur via internet en de Fanshop. Woensdagavond 1 november 2017 van 19.00-21.00 uur in het Supporterscafé. 
Auto kaarten: maandag 23 oktober, 09.00 uur t/m woensdag 1 november, 12.00 uur via internet en de Fanshop. Woensdagavond 1 november 2017 van 19.00-21.00 uur in het Supporterscafé.

Bijzonderheden  
- Aanschaf van een bus- of auto kaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen.  
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan. 
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.  
- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan op het Gelredome terrein is niet toegestaan.  
- Op de wedstrijddag is gebruik maken van openbaar vervoer en verblijf in de gemeente Arnhem voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan. 
- In stadion Gelredome geldt een algeheel rookverbod. 
- Na afloop van de wedstrijd is er op het bezoekersvak een ophoudprocedure van kracht van minimaal 15 minuten.