sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Stichting LEF ontvangt cheque

Uit handen van commercieel directeur Joost Broerse hebben Patricia Koolhof en Roland de Jong namens Stichting LEF woensdagochtend een cheque ter waarde van €1500,- in ontvangst mogen nemen. Het geld werd de tweede seizoenshelft opgehaald met betaald parkeren bij de Sligro rondom thuiswedstrijden van PEC Zwolle.

Stichting LEF komt uit Raalte. De stichting geeft om en zorgt voor gezinnen in de gemeente Raalte die het moeilijk hebben als gevolg van kanker of de ongeneeslijke ziekte van één van de kinderen of andere directe gezinsleden. Het haalt geld op voor mensen die ieder uur van de dag geconfronteerd worden met het gegeven dat leven zoals het was, niet meer vanzelfsprekend is.

Voorzitter Koolhof en De Jong, die al jarenlang een seizoenkaart bij PEC Zwolle heeft, over de cheque: ,,Het is hartstikke mooi dat we dit bedrag hebben ontvangen. Voor ons is dit veel geld, waarmee we veel mensen kunnen helpen. De afgelopen periode zijn we enorm gegroeid. Steeds vaker wordt een beroep op ons gedaan. Wat het bijzonder maakt is dat dit geld afkomstig is van supporters van PEC Zwolle, die door het parkeren van hun auto van grote waarde zijn voor anderen.“

Meer informatie over Stichting LEF is hier te vinden.