sluit SLUIT
Jouw seizoenkaart 2018-2019 verleng/bestel jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Steun PEC Zwolle zondag in Tilburg

Zondag speelt PEC Zwolle de uitwedstrijd tegen Willem II. Om 12.30 uur wordt er afgetrapt in het Koning Willem II stadion te Tilburg. Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn? Dat kan! Hieronder vind je de kaartverkoopinformatie. 

Willem II  - PEC Zwolle   
Zondag 12 maart, 12.30 uur  
Koning Willem II stadion, Tilburg 

Busreis   
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via de Supportersclub korting. Leden betalen € 28,50 en voor niet-leden bedraagt de prijs € 35,-. ABC-kaarthouders betalen € 23,50 voor deze busreis inclusief toegangskaart. De vertrektijd van de bussen is gepland om 9.30 uur. 

Online verkoop via E-ticket internet  
Bus- en auto omwisselkaarten zijn ook via  internet (middels zelf uit te printen e-tickets) verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. Er geldt voor verkoop via dit systeem: autokaarten zijn als omwissel E-ticket verkrijgbaar voor €19,-. De vaste busprijs voor een E-ticket is €31,50. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist. Aankoop via de Fanshop is ook mogelijk. Hiervoor gelden dezelfde prijzen als in het Supporterscafé. 

Auto-omwissel regeling  
De prijs van een auto-omwisselbiljet is €19,-. Er is een beperkt aantal auto-omwisselkaarten online en via de supportersvereniging beschikbaar. Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag plaats van 10.45 tot 11.15 uur op Parkeerplaats De Geffense Barriere aan de A59 ter hoogte van Oss. Aldaar krijgen de supporters de toegangskaarten en de verplichte routebeschrijving en  verplichte parkeerkaart om te parkeren direct bij het uitvak.        

Data/tijden voorverkoop busreis- en autocombikaarten   
Busreis  : vanaf maandag 27 februari 09.00 uur tot en met woensdag 8 maart, 12.00 uur online en via de Fanshop en woensdag 8 maart 2017 van 19.00-21.00 uur in het Supporterscafé.  
Autocombi-kaarten  : vanaf maandag 27 februari 09.00 uur tot en met woensdag 8 maart, 12.00 uur online en via de Fanshop en woensdag 8 maart 2017 van 19.00-21.00 uur in het Supporterscafé.

Bi  jzonderheden   
 - Aanschaf van een bus- of autocombi-biljet kan alleen met de eigen seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart getoond te worden. - Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.  
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.   
 - Alcohol voor handen hebben of gebruiken op de parkeerplaats bij het Koning Willem II stadion is niet toegestaan.  
- Gebruik maken van openbaar vervoer is niet toegestaan.   
 - Voor de autocombi regeling zijn eigen georganiseerde 7/9 persoonsbusjes/touringcars niet toegestaan. 
- Na afloop van de wedstrijd is er een standaard ophoudprocedure van toepassing van maximaal 15 minuten waarbij 5 minuten voor einde wedstrijd het hek wordt afgesloten naar toilet/catering.