sluit SLUIT
Jouw seizoenkaart 2018-2019 verleng/bestel jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Steun PEC Zwolle zondag in Groningen

Aanstaande zondag speelt PEC Zwolle in het Noordlease stadion tegen FC Groningen. De kaartverkoop loopt inmiddels in rap tempo door. Wil jij zeker zijn van een kaartje, wacht dan niet langer en schaf vandaag online of in de Fanshop een ticket aan. 

FC Groningen - PEC Zwolle  
Zondag 16 april 2017, 14.30 uur 
Noordlease stadion, Groningen 

Deze wedstrijd kan uitsluitend bezocht worden middels een verplichte bus- of autocombi-regeling. Gebruik maken van het openbaar vervoer en verblijf in de gemeente Groningen voorafgaand aan of na afloop van de wedstrijd is niet toegestaan. De kassa van het gastenvak in Groningen is op de wedstrijddag gesloten. 

Speciale prijzen en voorrang ABC-kaarthouders 
Dankzij een regeling met FC Groningen zijn er speciale lage prijzen van toepassing op de bus- en autocombi regeling. Er zijn maximaal 525 kaarten verkrijgbaar. Van dit aantal zijn er voor de verkoop door de Supportersclub 172 gereserveerd ten behoeve van de busreis en enkele kaarten voor de autocombi-regeling. Alle overige auto kaarten worden alleen  online en via de PEC Zwolle Fanshop verkocht. Op = op, dus wees er snel bij! 

Op voorspraak van de Supportersclub worden de ABC-kaarthouders, die zich hadden aangemeld, maar de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles hebben gemist in de gelegenheid gesteld dit uitduel gratis per bus te bezoeken op kosten van de Supportersclub. Aanmelding hiervoor kan alleen via het e-mailadres  businschrijving@supportersclubpeczwolle.nl en dient te gebeuren voor dinsdag 11 april. 

Busreis  
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via de Supportersclub korting. Leden betalen € 15,- en voor niet-leden bedraagt de prijs € 17,50. ABC-kaarthouders betalen € 13,50 voor deze busreis inclusief toegangskaart. Vertrektijd van de bussen is 12.15 uur. 

Ook nu weer verkoop via internet 
Alleen autokaarten worden als e-ticket verkocht via  internet (middels zelf uit te printen e-ticket). Ze zijn verkrijgbaar voor zowel geldige seizoenkaart- als clubcardhouders. Er geldt voor verkoop via dit systeem: autocombi-kaarten zijn als omwissel E-ticket verkrijgbaar voor € 5,-. 

Autocombi regeling  
De prijs van een autocombikaart is € 5,-. Er is een beperkt aantal autocombi-kaarten beschikbaar. Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag in Zwolle plaats van 12.30 uur tot 12.45 uur bij de stadionkassa’s  aan de Noordoostzijde van het MAC3PARK stadion. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten, verplichte route en parkeerkaart P4 direct bij het uitvak. 

Data/tijden verkoop busreis- en autocombikaarten  
Busreis: woensdagavond 12 april 2017 van 19.00-21.00 uur in het Supporterscafé. 
Autocombi: maandag 3 april 09.00 uur t/m woensdag 12 april, 2017 12.00 uur via internet en op woensdagavond 12 april 2017 van 19.00-21.00 uur in het Supporterscafé.

Bijzonderheden  

 - Aanschaf van een bus- of autocombikaart kan alleen met de eigen seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard  hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen.  
 - Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan. 
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.  
- Alcoholgebruik op parkeerplaats P4 van het uitvak is verboden.  
 - Gebruik maken van openbaar vervoer en verblijf vooraf of achter in de gemeente Groningen is niet toegestaan. 
 - Supporters die in het Noorden van het land wonen boven de lijn Meppel/Steenwijk kunnen na aankoop van een autocombi-ticket zich melden via  info@peczwolle.nl waarbij zij later geïnformeerd gaan worden voor een alternatieve omwissellocatie en tijdstip.