Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Stel donderdag al jouw vragen aan selectie

Donderdag organiseert de Supportersclub van PEC Zwolle weer een forumavond met spelers, staf en directie van de club.  Op deze avond is er de gelegenheid om al jouw vragen te stellen tijdens een aantal vragenrondes. Natuurlijk is het tussendoor ook mogelijk om een praatje te maken en op de foto te gaan met je favoriete spelers.

Naast de aanwezigheid van een achttal spelers waaronder aanvoerder Bram van Polen, Mustafa Saymak en Kingsley Ehizibue, kunnen de supporters ook verder kennismaken met John van ’t Schip. De hoofdtrainer zal samen met assistenten Dwight Lodeweges en Gert Peter de Gunst plaatsnemen achter de tafel om vragen te beantwoorden. 

Iedere supporter of geïnteresseerde van de club is van harte welkom. Je hoeft dus geen lid van de Supportersclub te zijn. Entree is als vanzelfsprekend gratis. Bedenk van tevoren vast welke vragen je wilt stellen en kom op donderdagavond naar het Supporterscafé in het stadion. Aanvangstijd is 19.30 uur en het Supporterscafé is open vanaf 19.00 uur.   De avond staat onder leiding van Gerjos Weelink.

Kun je niet aanwezig zijn, dan is er de mogelijkheid je vragen schriftelijk te stellen. Stuur daarvoor een mail naar:  info@pec.nu