Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Shirtsponsoren blijven PEC Zwolle trouw

De vijf shirtsponsoren die PEC Zwolle rijk is, blijven de club na dit seizoen trouw. Door dit heugelijke feit sieren de namen en logo’s van Molecaten, Consolid, Travelbags, Kookwinkel Oldenhof en VDK Installatiegroep ook na de zomer weer op het tricot van de club. Net zoals deze jaargang, zijn de shirtsponsoren volgend seizoen tevens zichtbaar op alle shirts van de PEC Zwolle voetbalacademie.

Joost Broerse, commercieel directeur van PEC Zwolle: ,,Hier ben ik heel blij mee. Met alle vijf de partijen hebben wij een uiterst prettige band opgebouwd en onderhouden we fijne contacten. Daarnaast vind ik het ook voor de herkenbaarheid van het tenue mooi, dat dezelfde partijen op het shirt zichtbaar blijven. Dit strookt met de ambitie van PEC Zwolle om duurzame relaties op te bouwen met onze partners.”

,,Deze partijen zijn op de hoogte van de plannen die wij met de club hebben en willen in die hoedanigheid graag bij PEC Zwolle betrokken blijven”, laat voorzitter Adriaan Visser optekenen. ,,Het is dan ook goed om te melden dat de overeenkomsten zijn opgewaardeerd en alle vijf onze shirtsponsoren er een zogenaamde schep bovenop doen. De inkomsten die wij als PEC Zwolle ontvangen voor ons shirt stijgen en lopen daarmee parallel aan de ontwikkeling van de club”, zegt Visser.

De shirtsponsoren werden voorafgaand aan PEC Zwolle – Willem II door de club ontvangen voor een gezamenlijke lunch. ,,Naast het feit dat we met elkaar op het shirt staan, kunnen we het ook daarbuiten goed met elkaar vinden. Het is leuk om zoals vandaag bij elkaar te komen en naar de belangrijke wedstrijd en hopelijke kwalificatie voor de play-offs toe te leven. Daarnaast maken we natuurlijk ook een doorkijk naar de volgende jaargang, want we zijn allemaal nieuwsgierig welke stappen de club gaat zetten en vinden het mooi om daar een onderdeel van uit te maken”, aldus Tim Slager van Molecaten.