sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Shirtsponsor uitgelicht: VDK Installatiegroep

Voor de laatste thuiswedstrijd maakte commercieel directeur Joost Broerse bekend dat de shirtsponsoren van PEC Zwolle ook in het seizoen 2018-2019 te zien zijn op de wedstrijdshirts van de club. Dat betekent dat VDK Installatiegroep volgend seizoen wederom op de mouw van de shirts van het eerste elftal, de beloften en de jeugdteams van de PEC Zwolle Voetbalacademie te zien is.

Frans van der Kolk, directeur VDK Installatiegroep: ,,Vorig seizoen waren wij als mouwsponsor te zien op het tenue van PEC Zwolle. Dat is ons dusdanig goed bevallen dat wij hebben besloten om nog eens drie jaar met elkaar door te gaan. Met PEC Zwolle hebben wij als VDK Installatiegroep een hele prettige band opgebouwd. Voor ons is bij PEC Zwolle het juiste netwerk aanwezig. Bovendien ben ik een echte voetballiefhebber en kom ik graag de thuiswedstrijden bekijken.”

Joost Broerse: ,,Wij zijn verheugd om te melden dat het contract met onze mouwsponsor VDK Installatiegroep met maar liefst drie jaar is verlengd. Het bedrijf van Frans van der Kolk is een flink groeiend bedrijf uit Kampen en heeft net als PEC Zwolle een sterke binding met de gehele regio. De rol van Frans als commercieel ambassadeur van PEC Zwolle speelt hier zeker ook een grote rol bij. Daarnaast wordt VDK ook geregeld voor projecten in ons MAC3PARK stadion gevraagd.”

VDK Installatiegroep heeft zich het afgelopen jaar uitgebreid met een schilder- en afbouwbedrijf (Plender Totaalonderhoud) alsmede een bedrijf voor vloeren, gordijnen en binnen zonwering (Hanze Projectinrichting. Meer informatie is hier te vinden.