sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Shirtsponsor uitgelicht: Kookwinkel Oldenhof

Voor de laatste thuiswedstrijd maakte commercieel directeur Joost Broerse bekend dat de shirtsponsoren van PEC Zwolle ook in het seizoen 2018-2019 te zien zijn op de wedstrijdshirts van de club. Dat betekent dat Kookwinkel Oldenhof volgend seizoen wederom op de mouw van de shirts van het eerste elftal, de beloften en de jeugdteams van de PEC Zwolle Voetbalacademie te zien is.

Riet Kamphuis van Kookwinkel Oldenhof reageert: ,,Al enkele jaren staan wij achter de club PEC Zwolle en vullen wij de mouwpositie in. Ook komend seizoen staan wij weer op de mouw en hebben wij het vertrouwen dat de club een mooi seizoen tegemoet gaat. PEC Zwolle en Kookwinkel Oldenhof blijven op deze manier aan elkaar verbonden en vormen een prachtige combinatie, omdat we allebei voor de échte liefhebbers zijn.”

Commercieel directeur Joost Broerse over de verlenging: ,,Het is prachtig dat een echte Zwolse onderneming als Oldenhof met ons als club blijft samenwerken. De afgelopen jaren heeft Kookwinkel Oldenhof op de mouw gestaan en is daarmee een vertrouwd gezicht worden op ons shirt. De betrokkenheid bij het wel en wee van de club is in al die jaren zeer nauw geweest. Als PEC Zwolle zijn wij dan ook wederom verheugd dat we met elkaar doorgaan.”

Meer informatie over Kookwinkel Oldenhof is hier te vinden.