Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Shirtsponsor uitgelicht: Consolid

Voor de laatste thuiswedstrijd maakte commercieel directeur Joost Broerse bekend dat de shirtsponsoren van PEC Zwolle ook in het seizoen 2018-2019 te zien zijn op de wedstrijdshirts van de club. Dat betekent dat Consolid volgend seizoen wederom op de achterkant van de shirts van het eerste elftal, de beloften en de jeugdteams van de PEC Zwolle Voetbalacademie te zien is.

Sinds 2009 is Consolid in handen van de broers Arian en Dennis Mortier. Zij vormen, samen met Kees van Laarhoven en Marco Broeknellis, de directie van Consolid. Het bedrijf staat nu aan de vooravond van hun derde seizoen als shirtsponsor bij PEC Zwolle. Het bestaande contract is met één jaar verlengd met een optie voor nog een jaar.

Dennis Mortier: ,,De keuze om shirtsponsor te worden van PEC Zwolle was weloverwogen. Als hechte familieclub met een erg professionele en prettige staf, een hoofdcoach die positief voetbal op de mat legt én de grote betrokkenheid bij de spelers, past deze club (nog altijd) heel goed bij Consolid. Bovendien is Zwolle een economisch interessante regio en een prima podium voor een mooie voetbalavond met klanten en relaties. Als trotse sponsor kijken we uit naar het volgende seizoen.”

Joost Broerse: ,,Het is heel mooi dat we onze al eerder verlengde samenwerking, opnieuw hebben kunnen verlengen. Voor PEC Zwolle is het prettig dat een landelijk bedrijf, dat daarnaast ook in deze regio actief is, langer met ons blijft samenwerken. De band is al twee jaar meer dan goed, de samenwerking verloopt prettig en dus spreekt het voor zich dat PEC Zwolle uitermate tevreden is met nog een jaar de naam Consolid op het shirt.”

Consolid, dé detacheerder en opleider in Vervoer & Veiligheid
Dagelijks zijn gemiddeld 4000 specialisten via Consolid aan het werk of bezig met een opleiding tot werk. Ruim 25 jaar ervaring en actuele kennis van de meest uiteenlopende cao’s binnen de branche, maken van Consolid dé detacheerder en opleider in Vervoer en Veiligheid in Nederland. Vanuit 10 locaties verdeeld over het land, werken er 180 collega’s heel hard om de klant optimaal van dienst te zijn en kandidaten effectief te begeleiden.

Meer informatie is te vinden op www.consolid.nl

Winactie
Op Instagram was er een toffe winactie vanuit Consolid. Hier kon je een PEC Zwolle-shirt (kindermaat) winnen. De winnaars zijn inmiddels bekend en hebben een privébericht ontvangen. De winnaars van de actie zijn:  @larsslendebroek,  @knagelhout,  @mehu0307,  @ilse.038,  @m_wortelboer,  @bjorn_beijer0382788,  @ilse___13,  @maaikepalland,  @rick.pleiter,  @linda.petersen.940 en  @thijmen1709.