Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Schaf nu nog jouw kaart aan voor zondag

Aanstaande zondag speelt PEC Zwolle in speelronde 34 de belangrijke uitwedstrijd tegen AZ. Al ruim 300 supporters hebben een kaartje bemachtigd voor het bezoekersvak in Alkmaar. De kaartverkoop loopt nog tot vrijdagmiddag 12.00 uur.

AZ - PEC Zwolle  
zondag 6 mei 2018, 14.30 uur  
AFAS Stadion, Alkmaar   

Busreis
Daarbij is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de georganiseerde busreis. De bussen zijn vol, maar er kan nog wel met de auto naar Noord-Holland worden afgereisd.  Vertrektijd van de bussen vanaf het MAC3PARK stadion is 11.00 uur. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.

Autocombi-regeling
Tot vrijdag 12.00 uur zijn er nog autokaarten aan te schaffen. Dit kan online en in de PEC Zwolle Fanshop.  De prijs voor een auto omwisselkaart is deze wedstrijd €12,- inclusief verplichte parkeerkaart voor parkeerplaats P6 direct bij het uitvak van het AFAS Stadion in Alkmaar. Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag plaats van 13.15 tot 14.15 uur in Alkmaar op de genoemde parkeerplaats P6.  De verplichte route en  parkeerkaart wordt uitgegeven bij aankoop/uitgifte in de PEC Zwolle Fanshop. Supporters die online een auto kaart kopen: één persoon uit de auto dient een gratis parkeerkaart P6 AZ met route op te vragen via een email bericht aan  info@peczwolle.nl    onder vermelding van adres/postcode/woonplaats, zodat deze nog tijdig kan worden opgestuurd per post of e-mail. 

Bijzonderheden   
- Aanschaf van een autokaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen.    
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.  
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.    
- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan op de parkeerplaats P6 van het uitvak in Alkmaar is niet toegestaan.   
- Op de wedstrijddag is gebruik maken van openbaar vervoer naar en in Alkmaar alsmede verblijf voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd in de gemeente Alkmaar niet toegestaan.