sluit SLUIT
Jouw seizoenkaart 2018-2019 verleng/bestel jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Samenwerking opleiding PEC Zwolle en asv Dronten

De PEC Zwolle voetbalacademie en asv Dronten zijn met ingang van 1 juli 2017 een samenwerking gestart. De club uit Flevoland is een gezonde en ambitieuze vereniging met een grote jeugdafdeling en is de 26e regionale amateurvereniging die met PEC Zwolle samenwerkt. Voor de Blauwvingers is asv Dronten een meer dan interessante verenging, mede doordat de club de positie in de regio Flevoland verder wenst te versterken.

Zelf streeft asv Dronten ernaar om jonge kinderen een gedegen voetbalopleiding te bieden. Het kan door deze samenwerking onder andere gebruikmaken van de kennis die PEC Zwolle heeft op het gebied van het opleiden en trainen van spelers.

De samenwerkingsbanden met de amateurverenigingen geven invulling aan de kernpositie van PEC Zwolle, waarbij voetbal de verbindende factor in de regio is. Zo ontstaat er voor beide partijen een win-win situatie. Voorafgaande aan de wedstrijd van PEC Zwolle tegen Roda JC op zondag 13 augustus wordt de samenwerkingsovereenkomst officieel getekend.