Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

RZU en Veiligheidsregio IJsselland slaan handen ineen

Regio Zwolle United en Veiligheidsregio IJsselland besloten donderdag hun partnership met een handdruk voor het hoofdkantoor van de veiligheidsregio in Zwolle. Het partnership houdt in dat Veiligheidsregio IJsselland actief gaat participeren in projecten van Regio Zwolle United rondom specifieke doelgroepen zoals kinderen en ouderen. 

Regio Zwolle United is verheugd om Veiligheidsregio IJsselland te verwelkomen als partner. RZU-directeur Arjan Jansen: ,,De maatschappelijke missie van de Veiligheidsregio om bewustwording te creëren rondom het thema Veilig Leven, past perfect in het plaatje waar wij vanuit sociaal oogpunt voor staan.”

Veiligheidsregio IJsselland gaat actief participeren, waarbij naast het bereiken van hun doelgroepen, ook regiobinding een speerpunt is. Arjen Schepers, directeur Veiligheidsregio IJsselland: ,,De doelgroepen die aan de verschillende initiatieven van Regio Zwolle United verbonden zijn, komen overeen met onze doelgroepen. Daarnaast kent Regio Zwolle United een regionaal karakter, waarbij het verzorgingsgebied voor het grootste gedeelte overlapt met onze Veiligheidsregio. Dit is dus een mooie match om gezamenlijk onze maatschappelijke missie verder vorm te geven.”

Voor meer informatie over de visie en maatschappelijk missie van Veiligheidsregio IJsselland zie:  www.vrijsselland.nl.