Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Rick Schrijver nieuwe marketing manager PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft de commerciële afdeling versterkt met Rick Schrijver. De nieuwe marketing manager volgt daarmee Jakko Slot op. Schrijver begint op maandag 19 maart met zijn werkzaamheden voor de club.

Rick Schrijver: ,,Er zijn weinig dingen mooier dan een sterk merk uit je eigen stad nog groter maken. Het enthousiasme rondom PEC Zwolle is niet alleen merkbaar in de organisatie, maar overal waar je komt. Dat enthousiasme en de ambitiedrang van de club maken mijn nieuwe job tot een fantastische uitdaging.”

Adriaan Visser, voorzitter PEC Zwolle: ,,In nauwe samenwerking met Edwin Peterman van HAED hebben wij voor Rick als nieuwe marketing manager van PEC Zwolle gekozen. Rick gaat daarbij voortborduren op de weg die we met zijn voorganger Jakko zijn ingeslagen. Dit houdt in dat hij het marketingbeleid verder vorm gaat geven. Daarbij valt te denken aan het stimuleren van de publieke en zakelijke ticketing, activaties, partnerships, de merchandising en projecten zoals PECPOWER, eSports, databasemarketing en connected stadium.