sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Reis zondag tijdig af naar het stadion

Zondag speelt PEC Zwolle de belangrijke en tevens laatste thuiswedstrijd van het Eredivisieseizoen tegen sc Heerenveen. Het MAC3PARK stadion is voor dit duel compleet uitverkocht. De club roept supporters dan ook op, om op tijd af te reizen naar het stadion. Bij de vorige thuiswedstrijden dit seizoen, was het namelijk een drukte van jewelste bij de toegangspoorten de laatste 30 minuten voor de aftrap. Door laat op het stadionterrein te arriveren, loop je het risico de aftrap te missen. Ook moedigt de club het gebruik van fiets of openbaar vervoer aan. De aftrap is zondagmiddag om 14.30 uur, de stadionpoorten gaan om 13.00 uur open.   

Parkeren voor het goede doel       
Ook deze wedstrijd kan er weer geparkeerd worden op het terrein van de Sligro voor de goede doelen van PEC Zwolle United: stichting ‘Schipper mag ik ook eens Varen’ en ‘Stichting Present’. De bijdrage van €5,- gaat in totaliteit naar de goede doelen. Het Sligro-parkeerterrein bevindt zich tegenover het stadionterrein aan de Boerendanserdijk en is via deze kant ook te bereiken. Supporters die hier willen parkeren, kunnen alleen online een parkeerticket bestellen.        

Parkeren in de wijk Wipstrik      
PEC Zwolle acht het van belang aan te geven dat in de Wipstrik de reguliere verkeers- en parkeerregels gelden. Hiermee doelt de club onder andere op het correct parkeren van auto’s. Recente ervaringen leren namelijk, dat hier niet altijd gehoor aan wordt gegeven. Mede daarom gaat de politie extra controles houden en auto’s bekeuren die niet correct staan geparkeerd. Deze controle zal middels speciaal ingezette bebording extra worden benadrukt. De club wil graag een goede buur zijn voor deze Zwolse wijk, help ons daarbij. Supporters die op de wedstrijddag toch met de auto komen, kunnen het beste parkeren op de daarvoor bedoelde terreinen. Bijvoorbeeld op het bedrijventerrein De Vrolijkheid of op het Rechterland. PEC Zwolle rekent op jullie medewerking.