sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Reis zaterdag mee naar Rotterdam

Aanstaande zaterdag speelt PEC Zwolle een uitwedstrijd tegen Feyenoord. In de Rotterdamse Kuip wordt om 20.45 uur afgetrapt tegen de huidige nummer twee van de ranglijst . Voor supporters van de club is het uiteraard mogelijk om dit duel te bezoeken. Hieronder tref je de kaartverkoopinformatie aan. Wacht niet te lang en schaf vandaag nog jouw entreebewijs aan, steun de club in Rotterdam! 

Feyenoord- PEC Zwolle   
Zaterdag 14 oktober 2017, 20.45 uur 
De Kuip, Rotterdam

Busreis   
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via Supportersclub en in de Fanshop korting. De vaste bus prijzen inclusief toegangskaart zijn dit seizoen 2017/2018:  leden betalen € 29,- en niet-leden € 35,-. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen € 24,-. Via de online-verkoop is de vaste busprijs voor iedereen €31,50.

Vertrektijd van de bussen zaterdag is 17.15 uur, zorg dat je tijdig aanwezig bent.  De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist. 

Eigen vervoer regeling   
De prijs van een eigen vervoer kaart is deze wedstrijd €27,50 exclusief parkeren. Op   deze website staat informatie over diverse parkeerterreinen rondom de Kuip. Via   deze site zijn zo lang de voorraad strekt parkeerkaarten verkrijgbaar.

Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag plaats van 19.15 tot 20.45 uur bij de toegangspoort 61/62 aan de zuidzijde van De Kuip aan de Coen Moulijnweg. Aldaar krijgen supporters tegen inlevering van de geldige omwisselbiljetten de toegangskaarten tot de Kuip. 

Online verkoop 
Bus- en eigen vervoer kaarten zijn via   internet   (middels zelf uit te printen e-ticket) vanaf maandag 25 september 09.00 uur verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. Er geldt voor verkoop via dit systeem: eigen vervoer kaarten naar deze uitwedstrijd zijn als omwissel E-ticket verkrijgbaar voor €27,50. De vaste E-ticket busprijs naar uitwedstrijden is €31,50.

Data/tijden voorverkoop busreis- en eigen vervoer kaarten   
Busreis: maandag 25 september, 09.00 uur t/m vrijdag 13 oktober, 12.00 uur via internet en de Fanshop. 
Eigen vervoer kaarten: maandag 25 september, 09.00 uur t/m vrijdag 13 oktober, 12.00 uur via internet en de Fanshop.  

Bijzonderheden   
- Aanschaf van een bus- of eigen vervoer kaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop of via de website aanvragen.   
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.  
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.  
- In Rotterdam is het nuttigen van alcoholische dranken in de openbare ruimte en rondom De Kuip niet toegestaan. 
- Het bezoekersvak van de Kuip is alleen via poort 61/62 aan de Zuidzijde te bereiken.