Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Regen, trainingen en La Liga

Maandagochtend barste er een ware hoosbui los boven Mijas. Terwijl de selectie genoot van het ontbijt, kwam er zoveel water naar beneden dat de golfbanen die rondom het resort liggen meer weg hadden van rivieren.

De technische staf besloot dan ook wijselijk om het programma van de dag wat te wijzigen. Zo werd er in de ochtend getraind in de fitnesszaal en spa. In totaal drie groepen, werkten de mannen een programma af van ruim anderhalf uur. Daarbij werd er voornamelijk in de ‘gym’ veel inspanning geleverd.

Gedurende de middag klaarde het weer op. Zodoende kon het tweede trainingmoment van de dag wel gewoon op het veld plaatsvinden. Na de inmiddels traditionele uitgebreide warming-up, werd er, op het scherpst van de snede, een groot partijspel gespeeld. Daarbij vielen enkele prachtige treffers te noteren. Zo waren onder anderen Mustafa Saymak, Wouter Marinus en Erik Israelsson trefzeker.


Het winnende team van de middagtraining.

Na het avondeten maakt een grote groep spelers en staf zich op voor een uitje. De wedstrijd in La Liga tussen Málaga CF en Espanyol wordt door hen bezocht. Ondertussen zijn het meerendeel van de sponsoren huiswaarts gekeerd. Daarbij was het hoogtepunt van de week, het gezamenlijke eten met spelers en staf. PEC Zwolle TV maakte daarvan onderstaande sfeerreportage.Volg PEC Zwolle via social media    
Meer beelden zien van het trainingskamp? Volg PEC Zwolle dan op social media. Via   Instagram , Snapchat: peczwolle1910,   Facebook  en   Twitter worden met grote regelmaat updates geplaatst.     

Het trainingskamp PEC Zwolle 2017/2018 wordt mede mogelijk gemaakt door Craft en Travelbags.