sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Programma open dag PEC Zwolle aangepast

In tegenstelling tot de eerdere berichtgeving, is het programma van de PEC Zwolle open dag aangepast. Zaterdag 15 juli opent het stadionterrein om 13.00 uur de poorten voor belangstellenden.

Vanaf 13.00 uur tot 15.45 uur zijn er van allerlei activiteiten op het buitenterrein en in het MAC3PARK stadion te beleven. Zo kan je aanwezig zijn bij een echte persconferentie, zijn er vele fanartikelen te koop, kan je deelnemen aan sportieve activiteiten zoals de voetbalschietschijf en is de voltallige selectie present voor handtekeningen, selfies en praatjes. Om 15.45 uur start de spelerspresentatie in het stadion. Hier worden alle vertegenwoordigende elftallen in de schijnwerpers gezet, met als klap op de vuurpijl de presentatie van de eerste selectie met onze nieuwe hoofdtrainer John van ’t Schip.

Benieuwd naar het volledige programma van de open dag PEC Zwolle 2017? Zorg dan dat je deze website goed in de gaten houdt. Eind deze week verschijnt er namelijk een overzicht van alle activiteiten waar je tijdens de open dag aan kan deelnemen. De club verheugt zich op een prachtige, sfeervolle dag, graag tot ziens op zaterdag 15 juli!  

De open dag van PEC Zwolle wordt mede georganiseerd door de Supportersclub en het Lumen hotel & events en in samenwerking met de volgende partijen: Molecaten, Wensink Mercedes-Benz Zwolle, Wensink Ford Zwolle, Landstede, GOAL! Magazine, McDonalds Heerde, Kampen en Zwolle, Yosemite, Intersport Daka, RTV ZOo, RTV Oost, IJsseldelta Center, Effeweg/Gebo Tours, JV-Pro, SportService Zwolle, Werkis/PEC Zwolle Werkt, Scania, Roosdorp Opticiens, Consolid, Luchtmobiele Brigade, Go-Kids, Bundled, Zegers Verhuur, Visscher Verhuur, Gemeente Hardenberg/Attractiepark Slagharen, Gemeente Kampen, Gemeente Dronten, Gemeente Oldebroek, Gemeente Steenwijkerland, Vriendenloterij, Jumbo, HekonValentijn, Algemeen Dagblad, De Stentor, Craft, Smash AV, Engie, Travelbags, FOX Sports, John Egberts Projectinrichting, De Koperen Hoogte, 123machineverhuur,  PartyVerhuur Zwolle, Prokino Kinderopvang, Breman, Meiberg, Remondis, Zabuki Kinderscience en Zogemaakt Kunstlessen​.