Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Praktische informatie PEC Zwolle - Willem II

Zondagmiddag speelt PEC Zwolle de laatste thuiswedstrijd van de competitie tegen Willem II. Vanwege de drukte, de thuishaven is nagenoeg uitverkocht, roept de club supporters op om tijdig af te reizen. Arriveer je laat op het stadionterrein, dan loop je het risico de aftrap te missen. Ook moedigt PEC Zwolle het gebruik van fiets of openbaar vervoer aan. De aftrap is om 14.30 uur, de stadionpoorten gaan om 13.00 uur open.                                         

Support  
Heb jij nog geen kaartje voor deze belangrijke wedstrijd? Koop dan vandaag nog jouw ticket online via  deze link

Afscheid vertrekkende spelers
Samen met de Supportersclub neemt de club na afloop van dit duel afscheid van de vertrekkende spelers. Om dit tot een succes te maken, heeft PEC Zwolle jouw hulp nodig! Blijf na de wedstrijd in het MAC3PARK stadion, juich nog een keer naar de vertrekkende spelers en geef ze het afscheid dat ze verdienen.  Naast de festiviteiten op het veld, gaan de vertrekkende spelers zondag ook naar het Supportershome aan het Stadionplein. Vanaf 17.15 uur wordt er aldaar afscheid genomen van de voetballers en wordt tevens de Henk Timmer Bokaal uitgereikt. Deze prijs wordt jaarlijks door de Supportersclub uitgereikt aan de beste speler van het seizoen. Overigens vinden er rondom het Supportershome ook voorafgaand aan de wedstrijd activiteiten plaats. Vanaf 12.30 uur is er live-muziek, een dj en een springkussen voor de jongste fans. Iedereen is daarbij van harte welkom, toegang bij het Supportershome is gratis. 

Extra parkeergelegenheid            
Gezien de grote belangstelling voor dit duel is er een extra parkeerruimte gecreëerd ten zuiden van het MAC3PARK stadion. Tussen de thuishaven van de club en de Isala Klinieken kunnen via de Dokter van Heesweg diverse parkeerterreinen aan de Dokter Stolteweg en het Dokterspad bereikt worden. Op locatie staan verkeersregelaars die de stroom auto’s begeleiden. PEC Zwolle roept supporters die per auto afreizen op om zoveel mogelijk van deze parkeergelegenheid gebruik te maken. Het MAC3PARK stadion is vanaf daar via het voetpad langs het Roodhuizerpad eenvoudig en snel te bereiken.                         

Parkeren voor goede doel            
Het is ook weer mogelijk om op het terrein van de Sligro te parkeren. Zo staat jouw auto dichtbij en direct tegenover de ingang van het MAC3PARK stadion en steun je InteraktContour. Dit is een goede doel   voor mensen die last hebben van de gevolgen van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor.    Het parkeren kost €5,- en de kaarten zijn alleen in de voorverkoop te verkrijgen    online in de ticketshop of in de PEC Zwolle Fanshop aan de hoofdzijde van het stadion.             

Parkeren in de wijk Wipstrik                    
PEC Zwolle acht het van belang aan te geven dat in de Wipstrik de reguliere verkeers- en parkeerregels gelden. Hiermee doelt de club onder andere op het correct parkeren van auto’s. Ervaringen leren namelijk, dat hier niet altijd gehoor aan wordt gegeven. Mede daarom gaat de politie extra controles houden en auto’s bekeuren die niet correct staan geparkeerd. De club wil graag een goede buur zijn voor deze Zwolse wijk, help ons daarbij.