Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Praktische informatie PEC Zwolle - FC Groningen

Zaterdag speelt PEC Zwolle de vierde thuiswedstrijd van het seizoen tegen FC Groningen. Vanwege de drukte, het stadion is zeer goed gevuld, roept de club supporters op, om tijdig af te reizen. Want door laat op het stadionterrein te arriveren, loop je het risico de aftrap te missen. Ook moedigt PEC Zwolle het gebruik van fiets of openbaar vervoer aan. De aftrap is zaterdagavond om 19.45 uur, de stadionpoorten gaan om 18.15 uur open.                 

Extra parkeergelegenheid 
Gezien de grote belangstelling voor dit duel is er een extra parkeerruimte gecreëerd ten zuiden van het MAC3PARK stadion. Tussen de thuishaven van de club en de Isala Klinieken kunnen via de Dokter van Heesweg diverse parkeerterreinen aan de Dokter Stolteweg en het Dokterspad bereikt worden. Op locatie staan zaterdag verkeersregelaars die de stroom auto’s begeleiden. PEC Zwolle roept supporters die per auto afreizen op om zoveel mogelijk van deze parkeergelegenheid gebruik te maken. Het MAC3PARK stadion is vanaf daar via het voetpad langs het Roodhuizerpad eenvoudig en snel te bereiken.         

Parkeren voor goede doel 
Het is zaterdag ook weer mogelijk om op het terrein van de Sligro te parkeren. Zo staat jouw auto dichtbij en direct tegenover de ingang van het MAC3PARK stadion en steun je een nog nader te bepalen goed doel. Het parkeren kost €5,- en de kaarten zijn alleen in de voorverkoop te verkrijgen  online in de ticketshop of in de PEC Zwolle Fanshop aan de hoofdzijde van het stadion.  

Parkeren in de wijk Wipstrik         
PEC Zwolle acht het van belang aan te geven dat in de Wipstrik de reguliere verkeers- en parkeerregels gelden. Hiermee doelt de club onder andere op het correct parkeren van auto’s. Recente ervaringen leren namelijk, dat hier niet altijd gehoor aan wordt gegeven. Mede daarom gaat de politie extra controles houden en auto’s bekeuren die niet correct staan geparkeerd. Deze controle zal middels speciaal ingezette bebording extra worden benadrukt. De club wil graag een goede buur zijn voor deze Zwolse wijk, help ons daarbij. Supporters die op de wedstrijddag toch met de auto komen, kunnen het beste parkeren op de daarvoor bedoelde terreinen. Bijvoorbeeld op het bedrijventerrein De Vrolijkheid of op het Rechterland. PEC Zwolle rekent op jullie medewerking.    

Nog geen kaart?  
Heb je nog geen entreebewijs voor de wedstrijd tussen PEC Zwolle en FC Groningen? Klik hier voor alle informatie. Volwassenen zijn er al bij vanaf €17,50, jeugd tot en met 16 jaar heeft een kaartje vanaf €12,50.