Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Praktische informatie Open Dag

Zaterdag vindt de Open Dag van PEC Zwolle plaats. Vanaf 13.00 uur ben je van harte welkom op het stadionterrein. Ben je voornemens om langs te komen? Lees dan onderstaande praktische informatie even goed door. 

Parkeren 
PEC Zwolle roept bezoekers zoveel mogelijk op om met de fiets, dan wel het openbaar vervoer naar het MAC3PARK stadion te komen. De fietsenstallingen bij het CSE-gebouw en Be Quick’28 kunnen hiervoor gebruikt worden. Kom je toch met de auto? Dan kan je terecht op de reguliere parkeerplaatsen tussen het stadion en Isala klinieken te gebruiken via de Dokter van Heesweg, Dokter Stolteweg en het Dokterspad (Landstede, Thorbecke, Countus) en daarnaast ook het parkeerterrein van Landstede Sportcentrum. Verkeersregelaars en bewegwijzering begeleiden dit. Volg de instructies van deze mensen te allen tijde op. Overigens zijn de winkels op het stadionterrein zaterdag 30 juni gewoon geopend. 

Weersomstandigheden
De weersvoorspelling van zaterdag is prachtig. Het wordt een zomerse en warme dag. Dit is hartstikke mooi natuurlijk, maar daardoor is het wel belangrijk dat je voldoende drinkt gedurende de Open Dag. Op diverse plaatsen worden extra waterpunten  gecreëerd, zorg dat je daarvoor een flesje of bekertje meeneemt.

Spelerspresentatie
Vanaf 16.15 uur worden de diverse jeugdteams, de beloften, PEC Zwolle Vrouwen en de hoofdselectie aan het publiek voorgesteld. De Marten Eibrink- en Henk Timmer-tribune zijn hiervoor geopend. Zorg dat je tijdig een plekje vindt op de tribune. 

Afterparty Open Dag 
In tegenstelling tot voorgaande jaren, is de spelerspresentatie niet de daadwerkelijke afsluiting van de Open Dag. De Supportersclub van PEC Zwolle organiseert namelijk een afterparty. Direct na de spelerspresentatie is er voor het Supportershome de gelegenheid om de nieuwe helden in het echt te zien en de hand te schudden.  Onder het genot van een hapje, drankje en wat vrolijke achtergrondmuziek, heb je op deze manier de kans om jouw handtekeningenkaart compleet te maken.  De afterparty duurt tot een uur na de spelerspresentatie en geeft jou een extra mogelijkheid om een selfie te scoren of je laatste fanartikelen te bemachtigen. De toegang tot de afterparty is gratis, ook hoef je geen lid van de Supportersclub te zijn. Neem gerust familie en vrienden mee, iedereen van jong tot oud is van harte welkom.   

Benieuwd naar het volledige progromma en de activiteiten? Klik dan hier. De Open Dag van PEC Zwolle wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de Supportersclub en Lumen Hotel & Events.