Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

PEC Zwolle Street League zoekt nog deelnemers

Meld je nu aan voor de voorjaarscompetitie van de PEC Zwolle Street League.

De PEC Zwolle Street League gaat 24 maart weer van start. Meld je nu aan samen met je vrienden en/of vriendinnen. Onder de nieuwe teams die zich aanmelden verloten wij een geheel verzorgde clinic bij PEC Zwolle.

Wat is PEC Zwolle Street League?
De PEC Zwolle Street League is dé straatvoetbalcompetitie voor jongeren van 11 t/m 16 jaar in Zwolle. Teams uit alle wijken in Zwolle kunnen meedoen en je speelt de thuiswedstrijden op een veld of plein in de eigen wijk. Dit veld mag het team zelf kiezen en wordt het eigen stadion. Bij uitwedstrijden gaat het team op bezoek bij een team uit een andere wijk. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond (niet tijdens de schoolvakanties). De competitie eindigt in juni met een speciale finaleronde.

Begeleider
Elk team moet een begeleider hebben. Deze begeleider is het aanspreekpunt voor de organisatie van de PEC Zwolle Street League. Dit kan bijvoorbeeld een ouder zijn of een bekende uit de wijk. Het is belangrijk dat de begeleider 18 jaar of ouder is.

Inschrijven  
Vind jij het geweldig om te voetballen met vrienden/vriendinnen? En ben je tussen de 11 en 16 jaar oud? Schrijf je dan snel in voor dé straatvoetbalcompetitie van Zwolle! Dit kan via onze website. Inschrijven kan per team. We hebben twee leeftijdscategorieën. Let op: 17 maart sluit de inschrijvingsprocedure.

Voor vragen kun je contact opnemen met Dion Reijnen, projectleider van de PEC Zwolle Street League. Je kunt Dion bellen op 06-20471806 of mailen naar dion@peczwollestreetleague.nl.

Samenwerking
De PEC Zwolle Street League is een samenwerking tussen: PEC Zwolle United, PEC Zwolle, SportService Zwolle, deltaWonen, gemeente Zwolle, Rabobank IJsseldelta, Travers Welzijn, Deltion College en Van Wijnen.