Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

PEC Zwolle presenteert fotoboek Matchdays 2017/2018

Van elke wedstrijd die PEC Zwolle speelt schieten de huisfotografen van de club honderden foto’s. Naast het online gebruik van deze afbeeldingen op de verschillende social media kanalen, heeft PEC Zwolle de mooiste foto’s van het seizoen 2017/2018 nu ook gebundeld in een fotoboek. Dit collectorsitem, Matchdays genaamd, is vanaf de Open Dag op zaterdag 30 juni te koop voor slechts €9,95. Let wel; het betreft een beperkte oplage. Op is op.

Door in Matchdays te bladeren beleef je het afgelopen seizoen van begin tot eind. De prachtige eerste en de teleurstellende tweede seizoenshelft passeren de revue middels foto’s waar de emotie van afdruipt. Ook zijn in het naslagwerk statistieken te vinden van alle wedstrijden en zijn er vele mooie, grote sfeerplaten geplaatst van onder andere het MAC3PARK stadion.

Zorg dat je gedurende de Open Dag, die zaterdag 30 juni om 13.00 uur begint, langs de boekenkraam komt om een exemplaar aan te schaffen. Met dit collectorsitem op jouw boekenplank, haal je de historie van het afgelopen seizoen in huis.