Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

PEC Zwolle en Lopharm BV zetten samenwerking voort

Lopharm BV en PEC Zwolle hebben de handtekening gezet onder een vernieuwd contract waardoor de samenwerking tussen beide partijen wordt gecontinueerd. Verzorger Erwin Vloedgraven, die voorafgaand aan de wedstrijd PEC Zwolle - Heracles nog werd geëerd vanwege zijn 25-jarige dienstverband bij de club, maakt dus ook dit seizoen weer volop gebruik van de sportverzorgingsmaterialen die de exclusieve leverancier uit Emmen aanbiedt.

Samenwerkende amateurverenigingen
Lopharm-directeur Ernst Söllner, tevens voormalig profvoetballer van onder meer FC Emmen en FC Groningen, is enthousiast over de samenwerking: ,,Behalve het leveren van sportproducten aan de medische staf, willen wij samen met PEC Zwolle nog meer inhoud geven aan de samenwerking met de 27 convenantverenigingen. Zo organiseren wij gedurende het seizoen themabijeenkomsten speciaal voor de sportverzorgers en fysiotherapeuten van de samenwerkende clubs. Het doel hiervan is kennis uit te wisselen over sportblessures en speciale behandelingen.” 

Over Lopharm 
Lopharm is al meer dan 25 jaar leverancier op het gebied van sportverzorging, fysiotherapie, BHV, EHBO, voetverzorging en beauty & wellness. Naast een technische dienst heeft Lopharm bovendien een eigen productieafdeling. Hier worden onder andere massagebanken en bijbehorende accessoires geproduceerd. Zo ook de massagebanken en accessoires waar de medische staf van PEC Zwolle gebruik van maakt. Bekijk voor meer informatie de website  www.lopharm.nl