Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

PEC Zwolle en IQ-Media verlengen partnership

Het Zwolse IQ-Media zal de komende drie jaar aan PEC Zwolle verbonden blijven. Het bedrijf, gevestigd aan de Luttekestraat, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste reclamebureau’s uit de regio. Het bureau is gespecialiseerd in het realiseren van uiteenlopende innovatieve mediaproducties. Sinds 2011 fungeert het bureau als exclusieve digitale mediapartner van de club. Met het zusterbedrijf TradeCast B.V. levert ze daarnaast ook nog alle techniek achter het exclusieve PEC Zwolle TV.

Commercieel directeur Joost Broerse over de langere samenwerking met IQ-Media. ,,Ik ben blij dat wij als PEC Zwolle langer blijven samenwerken met deze partner. Vorig jaar won IQ-Media nog de prijs voor beste FOX Sports-documentaire met de docu over Jaap Stam, maar ook de recente promovideo van het nieuwe PEC Zwolle-tenue, in samenwerking met Craft, is een mooi voorbeeld van hoe IQ-Media telkens weer een groot bereik weet te genereren. Daarnaast denkt IQ-Media ook soms op strategisch niveau met de club mee, wat de samenwerking extra waardevol maakt. Vanuit de samenwerking met TradeCast hebben wij daarnaast met het eigen TV kanaal een prachtig middel om alle supporters en sponsoren te bereiken en te verbinden.”

Joris van Hittersum, commercieel directeur bij IQ-Media over de nieuwe ondertekening: ,,PEC Zwolle heeft de afgelopen jaren natuurlijk een prachtige groei doorgemaakt tot stabiele en attractieve eredivisieclub. We voelen ons zeer verbonden met het imago en de ambities van de club. PEC Zwolle is toch de trots van de regio met een groot en interessant netwerk. Voor ons een uitstekend podium om onze naamsbekendheid in de regio verder te vergroten. Vanuit TradeCast is PEC Zwolle TV daarnaast een mooi voorbeeld om te laten zien dat het tegenwoordig niet meer alleen voor clubs als FC Barcelona of Manchester United is weggelegd om je achterban te kunnen bereiken via je eigen exclusieve TV kanaal.”