Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Oud PEC Zwolle actief in de zaal

Donderdag 28 en vrijdag 29 december vindt in de WRZV hallen het toernooi ‘De strijd om de IJssel’ plaats. Ook Oud PEC Zwolle neemt deel aan deze strijd. Onder anderen Wiljan Pluim, Arne Slot, Tom IJzerman, Henk van Steeg, Adri Draganovic, Dennis van der Wal, Mike Willems, Lodewijk de Vries en Jakko Slot zitten in de selectie van onze senioren.

De IJssel cup kent een grote traditie en na de succesvolle editie vorig jaar staat het toernooi ook dit jaar weer als eindejaarstoetje op de agenda in de WRZV hallen. De vorige editie werd gewonnen door Dieze West uit Zwolle, die in een spannende finale KHC uit Kampen wist te verslaan. De kleine finale werd gewonnen door WRZV na winst op VSCO’61. Het toernooi is bestemd voor veldvoetbalverenigingen, die gelegen zijn rondom de IJssel. Deze editie is qua aantal deelnemers groter dan vorig jaar en kan rekenen op een nog sterk deelnemersveld. 

De eerste poule-wedstrijden staan gepland op donderdag 28 december. Vrijdag 29 december gaan we verder met de laatste poulewedstrijden en vervolgens de kwartfinales.

Poule 1: DSV’61, VSCO’61, s.v. t ’Harde, vv Hattem, s.v. Hatto Heim en WRZV Zwolle

Poule 2: vv Heerde, SEH Heerde, vv WVF, DOS Kampen en s’ Heerenbroek

Poule 3: Oud- PEC Zwolle, vv Dieze West, vv Wijthmen, VSW Windesheim en KHC Kampen   

De nummers 1 & 2 uit de poule kwalificeren zich net als de twee beste nummers 3 voor de kwartfinales die gespeeld worden op vrijdag 29 december..

Zowel op donderdag 28 als vrijdag 29 december is er een gezellige afsluiting van de voetbalavond met live muziek. De Zwolse zangers Wesley Wolters en Jordy van Vilsteren gaan de ervoor zorgen dat het voetbaljaar op een geweldige wijze zal worden afgesloten. Iedereen is van harte welkom om de wedstrijden te bezoeken. De wedstrijden starten vanaf 18.30 uur en de toegangsprijs per speelavond is €2, - per persoon. Jeugd tot en met 15 jaar kan gratis naar binnen.