Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Op naar een vol MAC3PARK stadion

De voorbereiding op het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen. Met het schitterende aantal verkochte seizoenkaarten zijn we hard op weg naar een wederom volgepakt MAC3PARK stadion.

Daarmee willen we vanzelfsprekend de fantastische bezettingsgraad van afgelopen seizoen, met 97% de hoogste van de hele Eredivisie, overtreffen. De sfeer in een volle thuishaven is immers een geweldige stimulans voor ons team. 

Het nieuwe Eredivisie-seizoen opent PEC Zwolle op vrijdag 10 augustus in eigen huis tegen sc Heerenveen. En op zaterdag 25 augustus, het tweede thuisduel, staat de topwedstrijd tegen PSV al op het programma. Wil jij het komende seizoen verzekerd zijn van een plek in ons stadion, inclusief de topwedstrijden? Kies je favoriete PLEC en bestel je seizoenkaart online of in de PEC Zwolle Fanshop.

De Fanshop is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 - 17.30 uur. Heb je hulp nodig bij het bestellen van je seizoenkaart of heb je andere vragen? Mail of bel ons gerust via info@peczwolle.nl of 038-453 49 48.