sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Op is op! Laatste kaarten PEC Zwolle - Feyenoord

Volgende week zondag speelt PEC Zwolle een thuiswedstrijd tegen regerend landskampioen Feyenoord. De kaartverkoop voor dit duel loopt hard door, de publieke tribunes zijn nagenoeg uitverkocht. Wil jij erbij zijn? Wacht dan niet langer en schaf vandaag nog jouw entreebewijs online of in de PEC Zwolle Fanshop aan. De laatste 150 kaarten gaan nu in de verkoop. Hieronder lees je de volledige kaartverkoopinformatie.         

PEC Zwolle - Feyenoord 
Zondag 18 maart 2018, 16.45 uur         
MAC3PARK stadion, Zwolle     

Online              
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via  deze link   kom je terecht in de ticketshop en kan je een ticket per persoon aanschaffen. Je hebt voor deze wedstrijd een seizoenkaart of clubcard nodig om een (extra) kaartje te bemachtigen.      

PEC Zwolle Fanshop              
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook hier heb je een seizoenkaart of clubcard nodig om een (extra) kaartje te bemachtigen.  

Zakelijke kaarten     
Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle bestaat de mogelijkheid om extra kaarten voor dit duel te bestellen. Stuur een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden.       

Wedstrijddag             
De stadionkassa's zijn op de wedstrijddag gesloten.          

Supporters Feyenoord  
Fans van Feyenoord zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Rotterdam zelf.