sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Ook kaartverkoop PEC Zwolle – FC Twente van start

Zaterdagavond 26 augustus speelt PEC Zwolle de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Om 19.45 uur is provinciegenoot FC Twente de tegenstander. De kaartverkoop voor dit duel is inmiddels van start gegaan. Via onderstaande informatie, lees je hoe aan een entreekaart te komen. 

PEC Zwolle – FC Twente 
Zaterdag 26 augustus, 19.45 uur 
MAC3PARK stadion, Zwolle 

Online    
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via    deze link     kom je terecht in de ticketshop en kan je tickets aanschaffen. Je hebt geen seizoen- of clubcard nodig om (extra) kaarten aan te schaffen.     

PEC Zwolle Fanshop    
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je vanaf nu terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook hier kan je vier kaarten kopen op basis van legitimatie regio Zwolle.      

Wedstrijddag   
Mocht het duel tegen FC Twente zaterdag 26 augustus nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 18.15 uur de poorten voor verkoop. Ook hier kan je met een geldig legitimatiebewijs regio Zwolle vier entreebewijzen aanschaffen. 

Supporters FC Twente 
De verkoop voor het uitvak aan supporters van FC Twente, loopt enkel via de club uit Enschede.