sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Oefenzege voor Jong PEC Zwolle tegen Jong De Graafschap

Jong PEC Zwolle heeft dinsdagmiddag geoefend tegen Jong De Graafschap. Bij beide ploegen deden selectiespelers mee, onder wie Mickey van der Hart, Nicolás Freire en Ruben Ligeon. Door doelpunten van Tim van de Schepop gingen de Zwollenaren met de zege aan de haal.

De eerste helft was behoorlijk gelijkwaardig. De grootste kansen waren voor de thuisploeg. Rogier Benschop leek de score te openen, maar voerde zijn actie te ver door. Ook Queensy Menig kreeg een flinke kans, maar zag een De Graafschap-verdediger roet in het eten gooien. In de tweede helft begonnen de Doetinchemmers sterk. De ploeg van onder meer voormalig Zwollenaar Sjoerd Ars, kreeg een aantal serieuze kansen, maar Mickey van der Hart stond telkens op zijn post en hield met goed keeperswerk zijn doel schoon. Dat lukte collega Agil Etemadi niet. In het laatste kwart van de wedstrijd moest de doelman tweemaal een treffer toestaan van invaller Van de Schepop, waardoor Jong PEC Zwolle de wedstrijd als winnaar afsloot.

Opstellingen
Jong PEC Zwolle: Van der Hart, Ligeon, Van den Berg, Freire, Benschop, Israelsson, Van den Belt, Ben Sallam, Reijnders, Menig en Ondaan

Jong De Graafschap: Etemadi, Straalman, Van Diermen, Jansen, Driver, Keurntjes, El Jebli, Receveur, Van Overbeek, Ars en Burgzorg.

Scoreverloop
73. Van de Schepop 1-0
88. Van de Schepop 2-0