sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Moedig PEC Zwolle ook aan tegen koploper PSV

Afgelopen weekend behaalde PEC Zwolle in Arnhem een punt na de 0-0 tegen Vitesse. Na het interlandweekend wordt op zondagmiddag 19 november om 14.30 uur de competitie weer hervat met een prachtig affiche. In Zwolle komt dan lijstaanvoerder PSV op bezoek. De Eindhovenaren wonnen afgelopen zondag in een spectaculair duel met 4-3 van FC Twente en hebben een voorsprong van acht punten op PEC Zwolle, dat op een derde plaats bivakkeert.  Via onderstaande informatie, lees je hoe aan een entreekaart te komen voor deze wedstrijd.     

PEC Zwolle – PSV 
Zondag 19 november, 14.30 uur   
MAC3PARK stadion, Zwolle     

Online        
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via  deze link  kom je terecht in de ticketshop en kan je tickets aanschaffen. Per seizoen- of clubcard kan je twee kaarten kopen voor deze wedstrijd.          

PEC Zwolle Fanshop        
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur.  Per seizoen-, clubcard of geldig legitimatiebewijs regio Zwolle kan je twee kaarten kopen voor deze wedstrijd.             

Wedstrijddag       
Mocht het duel tegen PSV op zondag 19 november nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 13.00 uur de poorten voor verkoop. Ook hier kan je met een seizoenkaart, clubcard of geldig legitimatiebewijs regio Zwolle twee entreebewijzen aanschaffen.     

Supporters PSV 
Fans van PSV zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Eindhoven zelf.